Her presenteres våre samarbeidspartnere

Det jobbes aktivt mot andre aktører, og målet er hele tiden å fremforhandle avtaler og løsninger som kommer kundene tilgode. Dette være enten lavere kostnader, forenkling av administrasjon, sportslig utvikling eller inntektsmuligheter.

• Integrasjon mot NIF sine sentrale medlemsdatabaser
  • Spoortz tilbyr NIF-godkjent medlemsregister
  • Oppdateringer i Spoortz blir også oppdatert i Min Idrett, Sportsadmin og Klubbadmin automatisk
  • itinfo.nif.no
  • Vipps fra DNB benyttes både som alternativ ved kortbetaling og som Vipps faktura.
  • Spoortz er integrert med Skillrace.no. Mer informasjon følger ved lansering av Skillrace for klubber utover pilotklubbene i Elite- og OBOS-serien. Dette er verktøyet for de som ønsker inspirasjon og systematikk i utviklingsarbeidet, og Skillrace vil gi muligheter innen treningsdagbok, tilstandsmåling, testregistrering, øvelser/økter, skoleringsplaner og kompetansekartlegging.
  • Strategisk samarbeidspartner på frontend-utvikling for blant annet nye designmaler for hjemmeside, og klubbens App som er under utvikling.
  • Leverer tabell og kamper til Spoortz for fotball. Tilleggstjeneste i Spoortz som forenkler baneadministrasjon og kampstatistikk samt gir enda bedre hjemmeside og lagsider i klubben med tabeller og kamper tilgjengelig.
  • Øvrige idretter kan leveres via tilsvarende grensesnitt når/om andre særforbund tilgjengeliggjør dette.
  • Partner som sørger for at treninger/kamper registrert i elektronisk lokasjonskalender i Spoortz automatisk styrer om det er lys på banen/hallen. Har også kobling mot låssystem
  • Kostnads-, miljø- og tidsbesparende på en gang
  • Vi er forhandlere for Luxsave, så ta kontakt via post(at)spoortz.no om du ønsker et tilbud
  • Deltager AS drifter og videreutvikler systemet for påmeldings- og betalingsløsningen for arrangement til våre kunder innen særforbund og idrett.
  • Deltager AS har øvrige kundesegment som offentlig, kultur og privat via www.deltager.no
  • DNB er valgt bank for kundeklientmiddelkonto, og er våre kunders forsikring om at pengestrømmer som går via Spoortz sine tjenester er sikret.
  • Nets leverer brevfakturering til gunstige priser gjennom Spoortz sin faktureringsmodul.
  • Netaxcept benyttes i online kortbetaling sammen med Teller som innløser i våre produkter
  • Partner på SMS-utsendelser og betalings-SMS