Det er over 600 kunder hos Spoortz, hvorav fleridrettslag er den største kundegruppen og deretter fotballklubber bredde.

NÅ ER VI TIL SAMMEN

600+ Idrettsklubber
130 idrettsgrener
850 000 brukere

Kundene våre benytter Spoortz-produktene ulikt etter behov. Flertallet benytter Spoortz enten som et totalverktøy for effektiv klubbdrift eller kun som hjemmeside eller klubbverktøy. Enkelte klubber har valgt kun frilisens-produktene turneringsadministrasjon eller arrangementsverktøyet. Spekteret på klubbene som bruker hele eller deler av løsningen er stort. Den minste klubben har 10 medlemmer og den største klubben har 4500 aktive medlemmer. Dette er klubber som har alt fra 1 til 18 idretter. Med andre ord er det et stort mangfold med mange muligheter for å effektivisere klubbdriften ved bruk av våre løsninger.

• Kundesitater

"Vårt valg av 123klubb var relativt enkelt, og vi har ikke angret! Vår største utfordring var å finne ny løsning for drift av medlemsregisteret, og etter få dager var vi i gang med fakturering av kontingenten. Vi vil også gradvis ta i bruk øvrige deler av systemet."
    Ole Kristian Wiig
    Leder UIL/Kisa IL
  • Kundesitater

"Vi i Hana IL kan absolutt anbefale Spoortz sin løsning. Vi sparer masse arbeidstid, og vi har fått en mye mer brukervennlig nettside som samtidig ser fin ut. Slik det ser ut nå så gir Spoortz oss en fortjeneste på opp mot 100 000 kroner i året gjennom de effektive modulene produktet gir klubben!"
    Helge Haugen
    Daglig Leder Hana IL
  • Kundesitater

"Jeg er helt imponert. Vi ble kunder tirsdag, og fredag var betalingskrav ute til alle medlemmene våre!"
    Erik Pettersen
    Nestleder Kristiansund
  • Kundesitater

"Mange av våre frivillige bruker mye tid og krefter på Dugnadsarbeid. NFIFs samarbeidspartner Deltager.no har i mange år vært en verdifull ressurs for friidretten, og en målsetting er å gjøre hverdagen enklere for arrangører og deltagere."
    Fredrik Samuelsen
    Markedssjef