Mer idrett.
Mindre admin.

Deltager.no og 123Klubb har dannet Spoortz - Tidsbesparende funksjoner for alle i klubben.

ALT DU TRENGER FOR

Å ADMINISTRERE DIN KLUBB

• NIF-Godkjent Medlemsregister

Automatisk innrapportering til NIF, enkel innmelding for medlem, fleksible betaling- og utsendelsesalternativer, blant annet Vipps Faktura.

• Påmeldingssystem

Få det kjente påmeldingssystemet fra Deltager.no, samlet sammen med klubbens andre verktøy på www.spoortz.no.

• Moderne hjemmesider

Brukervennlige hjemmesider som lar flere bidra, og smart kobling til medlemsregister, grupper og lag.
    Vi spanderer det første året!

• Trener og laglederverktøy

Spoortz gir dere et sportslig verktøy for lag/grupper, for å håndtere alt fra treningstider, oppmøtestatistikk, kamper, arrangement og daglig kommunikasjon. Administrer fra mobil eller PC.

ALT DU TRENGER FOR

Å ADMINISTRERE DIN KLUBB

NIF-Godkjent Medlemsregister

Automatisk innrapportering til NIF, enkel innmelding for medlem, fleksible betaling- og utsendelsesalternativer, blant annet Faktura.

Påmeldingssystem

Få det kjente påmeldingssystemet fra , samlet sammen med klubbens andre verktøy på www.spoortz.no.

Moderne hjemmesider

Vi spanderer det første året!

Trener og laglederverktøy

Vil du vite mer?

Ta kontakt med oss!

Fyll ut feltene under, så tar vi kontakt med deg.

Kundesitat

• "Vårt valg av Spoortz var relativt enkelt, og vi har ikke angret! Vår største utfordring var å finne ny løsning for drift av medlemsregisteret, og etter få dager var vi i gang med fakturering av kontingenten."
    Ole Kristian Wiig
    Leder UIL/Kisa IL
  • "Vi i Hana IL kan absolutt anbefale Spoortz sin løsning. Vi sparer masse arbeidstid, og vi har fått en mye mer brukervennlig nettside som samtidig ser fin ut. Slik det ser ut nå så gir Spoortz oss en fortjeneste på opp mot 100 000 kroner i året gjennom de effektive modulene produktet gir klubben!"
    Helge Haugen
    Daglig Leder Hana IL
  • "Jeg er helt imponert. Vi ble kunder tirsdag, og fredag var betalingskrav ute til alle medlemmene våre!"
    Erik Pettersen
    Nestleder Kristiansund
  • "Mange av våre frivillige bruker mye tid og krefter på Dugnadsarbeid. NFIFs samarbeidspartner Deltager.no har i mange år vært en verdifull ressurs for friidretten, og en målsetting er å gjøre hverdagen enklere for arrangører og deltagere."
    Fredrik Samuelsen
    Markedssjef