GIF skikarusell 2018 (påmeldingsfrist - innen kl. 20 dagen før)

GIF skikarusell 2018 (påmeldingsfrist - innen kl. 20 dagen før)

Årets karusell renn;

Torsdag 18.1 (klassisk)
Tirsdag 30.1 (fristil, bygderenn)
Torsdag 15.2 (skicross)

Første start kl 18.00 (de yngste starter først).  

Følg med på hjemmesiden for startlister GIF ski.

Startkontingenten er kr 70,- for enkeltrenn og kr 150,- for alle tre renn. Barn som går på skiskolen på mandager må melde seg på, men skal ikke betale (startkontingenten inngår i skiskoleavgiften).

Frist for påmelding er dagen før det enkelte renn innen kl 20:00, men det er mulig å melde seg på alle 3 rennene ved første gangs registrering.

Dersom det er blitt registret noe feil, kan dette rettes opp ved å sende en e-post til gifkarusell@gmail.com. Det er ikke mulig å etterregistrere seg via e-post når online-påmeldingen for det enkelte karusellrenn er stoppet.

Etteranmeldinger gjøres i skihytta på renndagen og koster kr 100,- per renn som må betales kontant. Vi ber om at etteranmeldinger kun skjer unntaksvis og i god tid før start (fra kl 17.15). 

Startnummer hentes i skihytta fra kl 17.15 på renndagen. Vi ber om at alle beregner god tid slik at vi unngår forsinkelser.

De 3 karusellrennene inngår i skigruppas Osprey-serie.

Vi oppfordrer alle som kan komme til karusellrennene uten å kjøre om å la bilen stå hjemme. Vi minner også om at det er mulig å parkere ved Skytta barnehage og gå på ski til Bjønndalen.

VELKOMMEN TIL SKIRENN! Vi gleder oss til å se dere!!

 

 

Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.