KOMPLETT APP -

for klubb, lag og medlem

Test appen i dag ved å legge igjen din e-post nedenfor. Du vil få tilsendt innlogging til en demobruker innen 5 minutter!

LAST NED GRATIS:

PRØV APPEN

Medlemskort

Appen er synkronisert med Spoortz NIF-godkjente medlemsregister, og medlemmene logger seg enkelt inn med sin eksisterende bruker. Medlemskortet er lett tilgjengelig.

Aktiviteter

Idrettskalender, med klubb- og lagsarrangement, treninger og kamper. Trenere og lagledere kan opprette og redigere aktiviteter - medlemmer kan enkelt svare. Funksjoner for oppmøte, kamptropp, spilletid - synkronisert med banekalender og kamper fra FIKS.

Nyheter

Opprett og del nyheter rett fra appen eller på desktop til hjemmeside og app samtidig. Filtrere hvilke nyheter du ønsker å se dersom du har flere barn.

Meldinger

Send meldinger til grupper, lag eller enkeltpersoner. Inkluderer kontakter og bildemeldinger!

Regninger

Oversikt over betalte og ikke-betalte regninger - lett for medlemmene å se uoppgjorte betalinger.

Sponsorer

Sponsor-profilering i appen gjør det enkelt for medlemmene å se hvilke tilbud de kan benytte seg av, og gir merverdi for klubbens sponsorer.

Betalinger

Betaling i app, med kort eller VIPPS - gjør det enkelt for medlemmer å betale kontingenter og treningsavgifter.
Kommer august 2018!

Klubb-inntekter

Til høsten lanserer vi funksjoner i appen som gir inntekter direkte til klubben!
Kommer i 2018!

Sportslig oppfølging

I samarbeid med Skillrace får man lett tilgang til treningsøvelser, tester, roller, evaluering av treninger/kamp-prestasjoner og treningsdagbok. Faglig innhold fra Toppfotballsenteret og innholdsleverandører!
Kommer i 2018!

Denne appen tar rotta på alt som finnes på markedet!

- Pilotklubb