Spoortz

Kontakt oss

Har du lyst til å snakke med oss eller bestille totalverktøyet - fyll inn kontaktskjemaet under så hører du fra oss i løpet av 1 virkedag.

Send oss en melding

Adresse

Ullevål stadion inngang E
Sognsvn. 75
0855 OSLO,
inngang E, 5. etg.

+ 47 22 44 25 00
post@spoortz.no

Postadresse:
Sognsveien 75-77
inng. E
0855 OSLO

Om oss

123Klubb + Deltager.no = Spoortz. Nina Elverum, daglig leder i Spoortz, vet hva det vil si å ha mange baller i luften som grûnder, mor til flere barn og dugnadsarbeider på fritiden.

Å gjøre hverdagen enklere for klubbene, har vært målet hennes helt siden hun og broren startet opp 123Klubb i 2005 hvor det i dag er godt over 600 idrettsklubber som benytter løsningen. Deltager har siden 2003 levert online påmeldings- og betalingsløsninger til lag, organisasjoner, bedrifter og privatpersoner. Deres mål er å gjøre hverdagen enklere for arrangør og deltager.

Nå går 123Klubb sammen med Deltager.no, sammen er vi Spoortz. Med slagordet "Mer idrett. Mindre admin" skal vi hjelpe klubber over hele Norge til å forenkle sin hverdag - fra styret til medlem. Når du velger Spoortz får klubben og medlemmene det beste fra to verdener levert av en sterk organisasjon som kan idrett og benytter det fremste av teknologi.

Nina er utdannet siviløkonom fra BI, og har jobbet 12 år i konsulentselskapet Accenture.

Nina har vært hovedstyremedlem, trener/lagleder og webansvarlig i fleridrettsklubber i Oslo, og har 4 barn som er særlig aktive i turn, langrenn og fotball.

De siste 11 årene har hun hatt tett kundeoppfølging og daglig dialog mot Spoortz sine kunder og samarbeidspartnere.

Nina Elverum
Daglig leder

+47 934 17 525
Oslo

Sindre har en Bachelorgrad i Sports Business Management fra London Metropolitan Business School, og fullførte The FIFA Master - International Master in Management, Law and Humanities of Sport i 2016.

Sindre har vært ansatt i Spoortz siden høsten 2013 og har jobbet primært med salg, markedsføring og kundeoppfølging.

Han har tidligere vært hovedarrangør for det som var Norges største sandfotballturnering, Sommerfjord Beachfotball, og han har også jobbet frivillig under OL i London i 2012. Sindre er aktiv i fotball og futsal, og har 9 landskamper i sandfotball.

Sindre Svadberg
Salg, markedsføring og klubbutvikling

+47 924 59 085
Oslo

Aleks har studert ved NIH, tidligere trener i VIF Bredde og har vært sportslig leder i Kløfta IL Fotball.

Han jobber nå som ansvarlig for jentefotballen i Ull/Kisa og er hovedtrener for J17 der. Aleksander har vært vårt anker på kundeoppfølging og support i 5 år, og jobber nå deltid sammen med utviklerne med å gjøre brukeropplevelsen enda bedre

Aleksander Ebbestad
Kundeoppfølging

+47 22 44 25 00
Oslo

Emilie har en bachelor fra Queen Mary University of London, og har tidlligere erfaring innen møtebooking.

Hun jobber med kundeoppfølging, kursbooking og salg i KX. Som aktiv profil er idretten volleyball tidligere i klubben Oslo volley.

Emilie Kronhaug
Kundeoppfølging og salg

+47 22 44 25 00
Oslo

Philip har utdannelsen sin fra høyskolen i Telemark med linjen Sports Management.

Han har en lang erfaring innenfor idretten, da spesielt fotball. Han spiller for tiden fotball i Oslo for Majorstuen FK. Philip jobber med support, kundeoppfølging og kurs.

Philip Dahlgren
Kundekonsulent Oslo

+47 22 44 25 00
Oslo

Daniel har en bachelorgrad i Sport Management på Norges Idrettshøgskole.

Etter idrett årsstudium i Sogndal fant Daniel ut at han ønsket en karriere innen det administrative arbeidet knyttet til idretten. Han har tidligere fått testet sine kunnskaper som blant annet frivillig under Ungdoms-OL på Lillehammer 2016 og har også erfaring fra praksis i særforbund og kommune, i tillegg til en deltidsstilling som arrangementskonsulent for Norges Skiforbund.

Daniel gikk idrettsfag på Nannestad Videregående skole og har vært aktiv innenfor mange idretter, i hovedsak fotball og skihopping.

Daniel Hopen
Kundekonsulent Oslo

+47 22 44 25 00
Oslo

Anita er utdannet fysioterapeut og har jobbet som privatpraktiserende fysioterapaut i Trondheim med fordypning i aktiv opptrening og rehabilitering etter operasjoner of skader.

I tillegg til en deltidsjobb hos oss har Anita en deltidsstilling ved Institutt for Samfunnsmedisin, NTNU. Der jobber hun som intern kunnskapsutvikler i Fysioprim med videreutvikling, implementering, opplæring og support i elektronisk registreringsverktøy for fysioterapauter.

Anita har vært aktiv innenfor blant annet alpint, telemark og håndball.

Anita Formo Bones
Salg og kurs Trøndelag (deltid)

på forespørsel
på forespørsel
Trondheim

Henning er en erfaren senior utvikler i kjerneteknologien vi benytter i Spoortz, og har i over 10 år jobbet med utvikling av avanserte Java-baserte løsninger, både web- og mobilbaserte.

Han har stor sans for å utvikle brukervennlige løsninger som gjør hverdagen enklere og bedre for sluttbrukeren, og er i realiteten også en bruker som aktiv i basketgruppen hos Kolbotn IL. Som følge av samarbeidet med Deltager har han august 2017 fått flere nye tekniske kollegaer!

Henning Kvalheim
Senior Utvikler

på forespørsel
på forespørsel
Oslo