Send oss en melding

Adresse

Ullevål stadion inngang E
Sognsvn. 75
0855 OSLO,
inngang E, 5. etg.

+ 47 22 44 25 00
[email protected]

Postadresse:
Sognsveien 75-77
inng. E
0855 OSLO

Om oss

123Klubb + Deltager.no = Spoortz. Nina Elverum, daglig leder i Spoortz, vet hva det vil si å ha mange baller i luften som grûnder, mor til flere barn og dugnadsarbeider på fritiden.

Å gjøre hverdagen enklere for klubbene, har vært målet hennes helt siden hun og broren startet opp 123Klubb i 2005 hvor det i dag er godt over 600 idrettsklubber som benytter løsningen. Deltager har siden 2003 levert online påmeldings- og betalingsløsninger til lag, organisasjoner, bedrifter og privatpersoner. Deres mål er å gjøre hverdagen enklere for arrangør og deltager.

Nå går 123Klubb sammen med Deltager.no, sammen er vi Spoortz. Med slagordet "Mer idrett. Mindre admin" skal vi hjelpe klubber over hele Norge til å forenkle sin hverdag - fra styret til medlem. Når du velger Spoortz får klubben og medlemmene det beste fra to verdener levert av en sterk organisasjon som kan idrett og benytter det fremste av teknologi.

Nina er utdannet siviløkonom fra BI, og har jobbet 12 år i konsulentselskapet Accenture.

Nina har vært hovedstyremedlem, trener/lagleder og webansvarlig i fleridrettsklubber i Oslo, og har 4 barn som er særlig aktive i turn, langrenn og fotball.

De siste 11 årene har hun hatt tett kundeoppfølging og daglig dialog mot Spoortz sine kunder og samarbeidspartnere.

Nina Elverum
Daglig leder

+47 934 17 525
Oslo

Philip har utdannelsen sin fra høyskolen i Telemark med linjen Sports Management.

Han har en lang erfaring innenfor idretten, da spesielt fotball. Han spiller for tiden fotball i Oslo for Majorstuen FK. Philip jobber med support, kundeoppfølging og kurs.

Philip Dahlgren
Kundekonsulent Oslo

+47 22 44 25 00
Oslo

Daniel har en bachelorgrad i Sport Management på Norges Idrettshøgskole.

Etter idrett årsstudium i Sogndal fant Daniel ut at han ønsket en karriere innen det administrative arbeidet knyttet til idretten. Han har tidligere fått testet sine kunnskaper som blant annet frivillig under Ungdoms-OL på Lillehammer 2016 og har også erfaring fra praksis i særforbund og kommune, i tillegg til en deltidsstilling som arrangementskonsulent for Norges Skiforbund.

Daniel gikk idrettsfag på Nannestad Videregående skole og har vært aktiv innenfor mange idretter, i hovedsak fotball og skihopping.

Daniel Hopen
Kundekonsulent Oslo

+47 22 44 25 00
Oslo

Anita er utdannet fysioterapeut og har jobbet som privatpraktiserende fysioterapaut i Trondheim med fordypning i aktiv opptrening og rehabilitering etter operasjoner of skader.

I tillegg til en deltidsjobb hos oss har Anita en deltidsstilling ved Institutt for Samfunnsmedisin, NTNU. Der jobber hun som intern kunnskapsutvikler i Fysioprim med videreutvikling, implementering, opplæring og support i elektronisk registreringsverktøy for fysioterapauter.

Anita har vært aktiv innenfor blant annet alpint, telemark og håndball.

Anita Formo Bones
Salg og kurs Trøndelag (deltid)

på forespørsel
på forespørsel
Trondheim

Helge Olsen fra Lia IL i Grimstad er Spoortz sin nye lokalressurs. Helge jobber til daglig med drift av data systemer i Helse Sør øst ? Sykehuspartner. På fritiden sitter han i styret i en breddeklubb, og har en lang og god «idretts-CV» med bl.a.:

  • Fotballformann på snart 12. året
  • Medlem av hovedstyre i 12 år
  • Medlem av Grimstad Idrettsråd i 9 år
  • Godt kjennskap til FIKS, KlubbAdmin, Sportsadmin m.m
Hans klubb Lia IL ble kunde hos Spoortz AS før ansettelsesprosessen startet, og vi ser frem til å se Lia IL som en mønsterklubb på Sørlandet i effektiv klubbdrift. Vi er glade for å kunne ønske ham velkommen, og vet at Sørlandet har fått en bra mann til å ivareta våre eksisterende og nye klubber!

Helge Olsen

+47 48 15 34 47
Agder

Therese kjenner Spoortz sine løsninger gjennom arbeidet i klubben Nordre Fjell Fotball som dugnadsmedarbeider.

Hun har vært aktiv i fotballen i 24 år, både som spiller og dommer. I 2018 sitter hun også som oppfølgingsansvarlig for kvinnelige dommere i NFF Hordaland og i NFF Hordalands dommerkomite.

Utdannelsen er 2-årig journalistutdannelse fra Norges Kreative Fagskole og en Bachelor i Samfunnsøkonomi fra Universitetet i Bergen.

Therese Kvalvåg
Salg og kundeoppfølging Hordaland.

på forespørsel
på forespørsel
Hordaland

Ledig stilling Rogaland - Deltid