2 Bluss - mat ombord - et matkurs over 3 kvelder med Lars Landmark som er utdannet kokk.

2 Bluss - mat ombord - et matkurs over 3 kvelder med Lars Landmark som er utdannet kokk.

2 Bluss - mat ombord - et matkurs over 3 kvelder med Lars Landmark som er utdannet kokk.

Kveld 1 er allerede avholdt, men du kan fortsatt bli med på kveld 2 og 3 til redusert pris - så meld på og bli med.

Lars har fartstid fra Bølgen og Moi som soussjef og matkurs arrangert gjennom matmagasinet Apertiff. 

Han har vært seilende kokk ombord på Eileen og har lært mange tips og triks om god og trygg matlaging i båt av sin far Claus Landmark som var kokk ombord på the Card (Withbread) 1989-90

Lars vil holde matkurs over 3 kvelder med ulike temaer og menyer.

Deltakerne får utdelt to blusser og sammen med Lars skal man lage enkle og gode fristelser som man kan servere om bord.

 

Kurset holdes på KNS seilsportsenter Ulabrand, Bygdøy Sjøbad onsdag 27. februar + onsdag 13. mars + onsdag 20. mars kl. 18.00-21.00



Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.