Båtførerkurs

Intensivkurs fredag-søndag

Kongelig Norsk Seilforening arrangerer intensivkurs for båtførerprøven i hele vinter.

Vi oppfordrer alle som ferdes på sjøen, uansett alder, til å ha et godkjent kompetansebevis. Båtførerbeviset anses da som et minimum.

Vårt båtførerkurs tar for seg de grunnleggende kunnskapene som en båtfører trenger. Vi går igjennom de krav som stilles til en fritidsbåtfører med hensyn til kart, kompass, merkesystem og sjøveisregler.

I tillegg til å sørge for større kompetanse og bedre sikkerhet gir båtførerbeviset rabatt hos de fleste forsikringsselskaper.

Kravet til minstealder for å ta eksamen er 14 år.

Tidspunkt:

Båtførerkurs 8.-10. mars 2019

Båtførerkurs 5.-7. april 2019

Båtførerkurs 3.-5. mai 2019

Fredag 1730-2100
Lørdag 1000-1600
Søndag 1000-1600

Sted:
Kurset holdes i Kongelig Norsk Seilforenings lokaler på Bygdøy.
Huk Aveny 1, 0287 Oslo

Pris:
1000,-

Eksamensgebyr til Norsk Test AS som administrerer båtførerbeviset for sjøfartsdirektoratet (kr. 723,-) kommer i tillegg.

For de som kun ønsker å ta eksamen som privatist (ikke delta på kurs) tilfaller et ekspedisjonsgebyr på kr. 300,- som betales ved oppmøte.

Litteratur (kan kjøpes ved kursstart):
Audun T. Sætre "Båtføreren" kr. 280,- (veil kr. 398,-)

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon