Sommerleiren Seilglede 2

Sommerleieren seilglede 2 - 2019

Oslo Seilforening arrangerer også i år en sommerleir for alle barn og ungdommer i foreningen mellom 7 og 13 år (om du ikke allerede er medlem må du melde deg inn sammen med påmeldingen for kr. 210,-)

1 juli 2019 starter andre uke av årets sommerleirer, med skreddersydd opplegg fra våre egne trenere. Det vil bli fokusert på seilglede, sosialisering, hygge og masse lek og moro.

Prisen er kr. 3.100,- for en ukes sommerleir, fra kl. 09:00 og 16:00 mandag til fredag inkl. lunsj.

Det er begrenset antall plasser, så "første mann til mølla" gjelder.

Meld dere på her, så vil dere få tilsendt ytterligere informasjon nærmere leirstart.

Det blir aktiviteter innen seiling, bading, konkurranser og sosialt samvær.

Oslo Seilforening disponerer egne båter og utstyr: Optimistjoller, RS Feva, RS Quest, kajakker og rumperister, så her finnes det masse muligheter for å utfordre og utvikle seg selv, alt i trygge omgivelser med god støtte fra erfarne trenere og på barnas egne premisser.

Det blir seiling, motorbåtkjøring, rumperister, bading, roing, sjøvettsopplæring, padling med mer.

Det vil være to hovedtrenere, og minimum 1 trener per 7 barn. Samtlige som er trenere hele uken vil være habile seilere med erfaring som både trenere og regattaseilere og hovedtrenere vil ha utdanning fra Norges Seilforbund.

Mer informasjon med pakkliste og huskeliste vil bli sendt til dere på mail etter mottatt påmelding og registrering.

Meld dere på via skjemaet under her.

Vi gleder oss!

Her kan dere se en liten video fra tidligere år :)

Registreringsskjema

Deltakers fornavn
Etternavn
Alder
Kjønn
Fødselsdato
Foresatt navn
Gjenta e-post
Klasse / kategori
Kan barnet svømme og tillates å bade?
Har barnet allergier vi bør kjenne til?
Er allerede medlem i OS eller ønsker innmelding?