KOMPLETT APP -

for klubb, lag og medlem

Enkel medlemsbetaling, alltid oppdaterte medlemslister synkronisert med NIF, påmelding til aktiviteter, elektronisk medlemskort og sponsorprofilering

LAST NED GRATIS:

PRØV DEMOBRUKER

Medlemskort

Appen er synkronisert med Spoortz medlemsregister med godkjent NIF-integrasjon, og medlemmene logger seg enkelt inn med sin eksisterende bruker. Medlemskortet er lett tilgjengelig.

Aktiviteter

Idrettskalender, med klubb- og lagsarrangement, treninger og kamper. Trenere og lagledere kan opprette og redigere aktiviteter - medlemmer kan enkelt svare. Funksjoner for oppmøte, kamptropp, spilletid - synkronisert med banekalender og kamper fra FIKS.

Nyheter

Opprett og del nyheter rett fra appen eller på desktop til hjemmeside og app samtidig. Filtrere hvilke nyheter du ønsker å se dersom du har flere barn.

Meldinger

Send meldinger til grupper, lag eller enkeltpersoner. Inkluderer kontakter og bildemeldinger!

Sponsorer

Sponsor-profilering i appen gjør det enkelt for medlemmene å se hvilke tilbud de kan benytte seg av, og gir merverdi for klubbens sponsorer.

Betalinger

Full oversikt over både betalte og ubetalte regninger for din husstand. Når klubben har fakturert medlemmet på e-post, SMS eller brev, så får medlemmet automatisk varsel fra appen om at de har en ny regning. Da kan man betale en eller flere regninger direkte fra appen med kort eller Vipps! På den måten betaler man på en brøkdel av tiden det ville tatt å logge inn i nettbanken.

Denne appen tar rotta på alt som finnes på markedet!

- Pilotklubb

LAST NED GRATIS: