KOMPLETT APP -

for klubb, lag og medlem

Enkel medlemsbetaling, alltid oppdaterte medlemslister synkronisert med NIF, påmelding til aktiviteter, elektronisk medlemskort og sponsorprofilering

LAST NED GRATIS:

PRØV DEMOBRUKER

Medlemskort

Appen er synkronisert med Spoortz medlemsregister med godkjent NIF-integrasjon, og medlemmene logger seg enkelt inn med sin eksisterende bruker. Medlemskortet er lett tilgjengelig.

Aktiviteter

Idrettskalender, med klubb- og lagsarrangement, treninger og kamper. Trenere og lagledere kan opprette og redigere aktiviteter - medlemmer kan enkelt svare. Funksjoner for oppmøte, kamptropp, spilletid - synkronisert med banekalender og kamper fra FIKS.

Nyheter

Opprett og del nyheter rett fra appen eller på desktop til hjemmeside og app samtidig. Filtrere hvilke nyheter du ønsker å se dersom du har flere barn.

Meldinger

Send meldinger til grupper, lag eller enkeltpersoner. Inkluderer kontakter og bildemeldinger!

Regninger

Oversikt over betalte og ikke-betalte regninger - lett for medlemmene å se uoppgjorte betalinger. I Q1-2020 lanseres også Efaktura som gir regninger i nettbank eller Vipps-appen.Betaling i app, med kort eller VIPPS - gjør det enkelt for medlemmer å betale kontingenter og treningsavgifter. Avtalegiro, Efaktura, repeterende og delbetalinger er også mulig.

Sponsorer

Sponsor-profilering i appen gjør det enkelt for medlemmene å se hvilke tilbud de kan benytte seg av, og gir merverdi for klubbens sponsorer.

Betalinger

Oversikt over betalte og ikke-betalte regninger - lett for medlemmene å se uoppgjorte betalinger. I Q1-2020 lanseres også Efaktura som gir regninger i nettbank eller Vipps-appen.
Betaling i app, med kort eller VIPPS - gjør det enkelt for medlemmer å betale kontingenter og treningsavgifter. Avtalegiro, Efaktura, repeterende og delbetalinger er også mulig.

Klubb-inntekter

I Q1-2020 lanserer vi funksjoner i appen som gir inntekter direkte til klubben!

Sportslig oppfølging

I samarbeid med Skillrace får man tilgang til bl.a. treningsøkter, tester, høydepunktsfilming, evaluering av treninger/kamp-prestasjoner og treningsdagbok. Faglig innhold fra Toppfotballsenteret og innholdsleverandører.

Denne appen tar rotta på alt som finnes på markedet!

- Pilotklubb

LAST NED GRATIS: