Ungdomsgruppe 2019 vår

Ungdomsgruppa for ungdom fra 13 - 18 år (torsdager)Ungdomsgruppa ble startet i 2008, og er et tilbud til foreningens ungdommer hvor man lærer å seile og lærer grunnleggende seilregler.Foreningen har egne trenere som tar seg av opplæringen.

Klubben disponerer seilforeningens RS Feva joller, 29'er,RS Quest, seilbrett, følgebåter, vannski, SUP og rumperister.

Vi holder til på marinaen hvor vi også steker vafler, griller pølser, drikker saft og kaffe, eller tørker oss og får igjen varmen etter forfriskende bad.

Deltakere skal være ferdige med å spise og skifte til Kl. 17:30. Vi holder på til ca. 20.30, varierer litt  med vær og vind.

For å være med på ungdomsgruppa må man være medlem i foreningen, og betale en treningsavgift på kr. 500,- pr  sesong, vår og høst.

(Til de som trenger innmelding i foreningen kan gjøres som en del av påmeldingen til kurset og kommer i tilleg på kr. 210,-/år)

Årets kurs går følgende torsdager:

På våren:

April: 25

Mai : 2, 9, 16,  23,  (30 er Kr. himmelfart)

Juni: 6, 13, 20

Dersom du ønsker mer informasjon, ta kontakt med foreningen på epost: [email protected]

Se filmen under fra sommerleir, her er det mulig å ha det gøy i sommerferien også!

Registreringsskjema

Deltakers fornavn
Etternavn
Alder
Kjønn
Fødselsdato
Foresatt navn
Gjenta e-post
Klasse / kategori
Kan barnet svømme og tillates å bade?
Har barnet allergier vi bør kjenne til?
Er allerede medlem i OS eller ønsker innmelding?
Vi godtar at barnets navn og alder vises i arrangementets deltakerliste